Gitarist nu - Studio Luijten Duidelijk

Ga naar de inhoud

Op dit moment is Carlo actief als gitarist in de volgende samenstellingen:

Route 66

De classic rock band Route 66 is al meer dan 20 jaar een begrip in de Kempen en verre omstreken. Het repertoire bestaat uit een brede mix van covers, varierend van het vroege werk van de Byrds tot en met het ruigere werk van Deep Purple. En alles daartussenin. Route 66 treedt op aanvraag ook "unplugged" op, waarbij een aantal nummers uit het repertoire, voorzien van vierstemmige zang, in een akoestisch jasje worden gegoten.

Voor  meer informatie of boekingen zie www.route66-rockt.nl.


L'aMuse

Duo L'aMuse bestaat uit zangeres Nelleke van Eekert en gitarist Carlo Luijten. Het repertoire bestaat uit meer dan 50 prachtige akoestische nummers, van bijv. Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis en Adèle.

Klik hier voor een eerste indruk. Voor boekingen of meer informatie, bezoek onze site of stuur een mail!


Kwart vur Elluf

Kwart vur Elluf kwam min of meer toevallig tot stand omdat de Neterselse carnavalsvereniging de Buntstèkers verlegen zaten om live muziek. Jarenlang hadden zij een geweldige sfeer in huis gehad met Perfect Dialect, maar die formatie bestond niet meer... Geen nood: PD-zanger Peter Vosters, drummer Addy Bleijs, bassist/toetsenist Mark Hakkens en gitarist/bassist Carlo Luijten staken de koppen bij elkaar en verzorgen een puike set met feestmuziek, waar in Netersel en omstreken nog steeds over wordt nagepraat! Ook spelen we af en toe op andere gelegenheden, met aangepaste setlijst. Meer interesse? Mail ons!

(c) Studio Luijten Duidelijk 2018
Terug naar de inhoud