Feestjes! - Studio Luijten Duidelijk

Ga naar de inhoud


Door de jaren heen zijn er al vele feestelijke gelegenheden opgeluisterd met muziek van Studio Luijten Duidelijk! Het is dan ook een geweldig idee om iemand een (bij voorkeur zelf gemaakt) liedje kado te doen voor bijvoorbeeld een verjaardag. Nog leuker is het om iemand zelf te laten zingen in onze studio... Succes verzekerd voor kinder- of vrijgezellenfeest!

Ook in 2023 weer een feestproductie door de Pintewippers uit Hapert! Vorig jaar werd door ditzelfde duo een liedje gemaakt, maar dit stond erg onder invloed van corona...

HIer zijn we dan weer!
00:00

Een goede vriend wordt 50 jaar... Wat doe je dan? Een liedje maken natuurlijk! Zoals vaker geassisteerd door A & ML die wel meer op deze pagina te horen zijn.

Lemmens 50
00:00

Ook in 2016 weer een carnavalskraker bij de Pintewippers, ingezongen door de Raad van Elf vûr ene Lotti... Lotti?? Prins Jubilo...loo...loo!

Prins Jubilo!
00:00

Feestproductie voor de allergrootste fan van Route 66 die intussen ook (alweer eventjes geleden) 40 is geworden.

Bijzonder Dasje
00:00

Spraakmakende carnavalshit van Erwin Rijkers, die in 2015 als prins E-tappes over het Pintewippersrijk regeerde.

Carnaval op ons best
00:00

Er was een feestje... en er was iemand dronken geweest... ja, dan vraag je erom en krijg je zo'n liedje!

Waar is mijn fiets?
00:00

Feestproductie, voor een vriend die 40 werd! Oftewel: "Who the fuck is Lemmens?!?"

Lemmens 40!?!
00:00

Iets ouder voorbeeld voor iemand die 30 werd... maar inmiddels ook al de 40 is gepasseerd. Dat belooft wat voor als hij 50 wordt!

Ari 40!
00:00

Het lied "Theo" is het resultaat van een zeer geslaagd vrijgezellenfeest.

Theo
00:00

Liedje voor een vriendin die 30 werd... tja, dan moet je eraan geloven.

Ning 30 jaar!
00:00

Uiteraard mag een lied voor mijn eigen vrouw niet ontbreken,voor haar 30ste verjaardag en voorzien van samples van onze zoon Niek - toen 1 jaar oud, nu groter dan mama!

Het is lente
00:00

Twee zingende broers namen enkele liedjes op ter gelegenheid van het zilveren huwelijk van hun ouders. Op deze track zingen ze samen... Kan het nog mooier?

Laat me slapen
00:00

Het liedje "Thuis da blijf ik nie" van lokale carnavalsheld Ronald Warners gooide hoge ogen tijdens het Liedjesfestival van De Muggezifters!

Thuis dè blijf ik nie
00:00

Weer een liedje voor iemand die 30 werd... wat is dat toch met die groep, het lijkt wel alsof dit een vast ritueel is geworden!

Vur euw!
00:00
(c) Studio Luijten Duidelijk 2021
Terug naar de inhoud